Ervaar het zelf!

Over mijzelf

Visie

In de verstilling ligt het antwoord. Want, hoe stiller je wordt, hoe beter je kunt voelen. Bewustwording van pijn, spanning en onrust gebeurt het beste binnen zo’n kader van stilte. Even los van het gedoe van alledag om even bij je essentie, je innerlijke stilte te komen.

In de aandachtige stilte van een massage word je uitgenodigd om spanningen en pijn in je lichaam te voelen waarvan je je soms niet meer bewust bent. Spanningen en klachten zijn signalen van  het lichaam waarnaar je eerst moet leren luisteren voordat je er iets mee kunt doen. Door je hiervan bewust te worden kun je helen, kan je energie weer gaan stromen en kun je vervolgens met meer kracht, vitaliteit en innerlijke rust in de drukte van het dagelijkse leven stappen.

Masseren hoorde bij mijn opvoeding want deze kunst wordt in de oosterse cultuur al eeuwen doorgegeven van (groot-)ouder op kind. Ik leerde als kind al de “massage-kneepjes” van het vak en wist al vroeg dat massage verlichting geeft bij veel lichamelijke klachten, en dat het kalmte geeft bij een drukke geest. Mijn naam is Cynthia Busselaar en ik besloot na mijn opleiding tot yogadocent en een aantal jaren van lesgeven, om de opleiding Integrale Massage te volgen bij Positive Touch. Vanaf dat moment werd masseren mijn passie en werd het mijn missie om mensen te laten ervaren wat een aandachtig gegeven massage voor je kan doen. Want aanraking en contact zijn immers basisbehoeften van een mens en van essentieel belang voor onze gezondheid.

Regelmatig volg ik bijscholingen en cursussen die ik vervolgens in mijn massages kan integreren, zoals Thai yoga massage, Ayurvedische massage, Japanse gezichtsmassage, holistic pulsing, voetreflexologie, Pitjit Indonesische massage, Guasha, cupping, triggerpoints, counseling, mindfulness en Vipassana meditatie. Daarnaast ben ik in het bezit van de diploma’s yogadocent, voedingsdeskundige en HBO-medische basiskennis.

Van onbewuste spanning naar bewuste ontspanning...

en voel je meteen beter in je vel