Ervaar het zelf!

Massages

Waarom Massage?

Massages verbeteren je stemming, geven je energie, zijn ontspannend, verhogen weerstand, verminderen pijnlijke en stijve spieren en dragen bij aan het handhaven van je gezondheid en vitaliteit. Massages zijn een weldadige manier om lichamelijk en geestelijk te ontspannen.

Je herkent het vast: stress en spanning? Stijve pijnlijke spieren in rug, nek en schouders, geen energie, niet lekker in je vel, slecht slapen, lusteloos?  Het contact met je lichaam en je gevoel verdwenen? Massage helpt echt!

Holistisch betekent één geheel. Het uitgangspunt is dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar over en weer beïnvloeden. Wat zich in het lichaam voordoet houdt verband met mentale en emotionele aspecten. Door de rust en aanraking kan bewustzijn ontstaan en kan de massage inzicht geven in de oorzaak van onbalans of klachten die in het lichaam aanwezig zijn.  

Voor wie massage?

Massage is voor iedereen. Aanraking is een basisbehoefte van de mens en van essentieel belang voor ons welzijn. Een massage maakt contact, ontspant, geeft rust en heelt. Ook kan het pijn verlichten bij chronische klachten, reuma, migraine, burn-out en depressie. Verder kan het ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt in jezelf en dus beter kunt omgaan met allerlei situaties.

Van onbewuste spanning naar bewuste ontspanning...

en voel je meteen beter in je vel